(Top-) sportbegeleiding

Als praktijk zijn wij betrokken bij verschillende sporters, sportclubs en sportevenementen.

VV Brielle:
Zo voorzien wij onder andere de selectie van VV Brielle van fysiotherapeutische zorg tijdens trainingen, toernooien en wedstrijden. Door middel van fysiotherapie wordt er op deze voetbalvereniging gezorgd dat de spelers snel weer fit zijn na een blessure. Naast dat er gewerkt wordt met de zaterdagselectie is het voor de jeugd en andere senioren ook de mogelijkheid om op  afspraak een blessure te laten onderzoeken of om advies te krijgen over blessures.

Sportcentrum Kooistee:
Elke maandag ochtend is Harmen aanwezig in dit sportcentrum. Er is voor leden van sportcentrum de kooistee dan de mogelijkheid om advies te vragen over blessures of trainingsschema’s. Veelal wordt dit gedaan op afspraak. Korte vragen kunnen vaak zo in het sportcentrum beantwoord worden.

Evenementen:
In het verleden zijn wij actief geweest voor meerdere evenementen, waaronder de Alpe d’HuZes en verschillende voetbaltoernooien.

Interesse?
Bent u een sporter met behoefte aan fysiotherapeutische begeleiding? of organiseert u een evenement en wilt u een fysiotherapeut tijdens dit evenement beschikbaar hebben? Neem contact met ons op! Dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn! Het kan hier gaan om een eenmalig evenement of op een langer traject voor een (top-) sporter.