Jaarverslag PREM

Afgelopen jaar heeft RozaFysiotherapie een bizar jaar doorgemaakt. In Februari 2019 begonnen we met de verbouwing van het nieuwe pand, waarna we in juli 2019 definitief afscheid namen van onze praktijk aan de Rijksstraatweg. We ruilde het oude pand in voor een beter toegankelijk pand, wat beter rolstoel en rollator toegankelijk is waar parkeren voor de deur geen probleem meer is. Parkeren was een veelgehoorde min van het oude pand.

Tweede kerstdag 2019 werd mijn dochter geboren, 16 weken te vroeg, in een ziekenhuis in Antwerpen. Na een felle strijd mocht ze helaas niet winnen van de ziekte NEC. Na 5 1/2 week en na het wel overwinnen van een hersenvliesontsteking en een longontsteking is ze helaas op 2 februari 2020 overleden.

Kort na het overlijden van mijn dochter maakte het Corona virus zijn opwachting. Ondanks dat ik in de tijd van mijn dochter en na het overlijden van mijn dochter gewoon open ben geweest moest de praktijk, met het idee om Covid snel de deur te wijzen, in totaal 9 weken dicht. Veel online video-calls, telefonische zittingen en enkele noodzakelijke patiƫnten in de praktijk gingen er voorbij.

Uit de ingevulde vragenlijsten haalde we informatie om de praktijk nog beter te laten functioneren , dit si het o.a. het nut van de door u ingevulde vragenlijsten.

  • De deur naar de behandelkamer wordt vervangen en er zijn reeds extra tochtstrips gekomen om geluidsoverdracht te stoppen. Ook de achtergrond muziek in de wachtkamer voorkomt de overdracht van geluid.
  • De oefenzaal is omgegooid zodat rollators beter kun weg kunnen vinden zonder enkele uitstekende halterstangen te moeten ontwijken.
  • De openingstijden zijn nog duidelijker vermeld in de praktijk
  • De COVID regels zijn op eigen initiatief geplakt op de voordeur
  • Omdat afgelopen jaar voor ons zo heftig is geweest zal ik de komende periode nog beter op het invullen en benadrukken van de vragenlijsten letten. Samen maken we de zorg beter en betaalbaarder

Met uw input verbeteren wij de zorg en onze praktijk, vult u ook uw vragenlijst in? ook vragen wij u om op zorgkaart Nederland een review in te vullen!

Met sportieve groet,

Harmen Roza